Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z63d13e12n12a 76K90o95č47í

16. 6. 2014 16:46

Nejvyšší čas, že má někdo odvahu ty komunistický relikty, jako jsou odborářské příspěvky zdanit a výsluhy zrušit !! Proč nenašel  Úsvit odvahu to sám navrhnou !!?

6 1
možnosti
PK

P72a52v36e25l 48K85u57l10a

16. 6. 2014 20:08

Souhlas, ovšem jen kdyby na ně chtěl sáhnout Kalousek, že ?;-)

2 1
možnosti
ZJ

Kdysi - před lety - jsem si na jedné odborářské vyřvávací párty tzv.,,demonstraci" proti

bůhvíčemu všiml jedné velmi statečné ženy,která hrdě nesla transparent vstříc davu

znění: ,,Lůza - odborářů můza". Dodnes se jí klaním:-):-)

5 0
možnosti
EP

A příspěvek za členství v ČSSD by soudružka náhodou nechtěla?

4 0
možnosti
JN

Co udělal např. "táta pracujícího lidu", kromě toho, že si skvěle žil z odborářských příspěvků a prospal se až do Bruselu?

7 0
možnosti
RC

prudil ostatni temi jeho stavkami, ktere stejne nic nevyresily.

5 0
možnosti
Foto

Napsala jste hodně velký nesmysl. Jakékoliv daňové zvýhodňování je socialistický nesystematický nástroj. Proč mají být daňově zvýhodněni odboráři, proč ne třeba milionáři, nebo blondýny.

Daň (musí-li už být) má být jedna a má platit stejnou měrou na všechny. Nehledě k tomu, že odborářům, kolektivně, je třeba nakopat zadel, protože zavádějí do ekonomiky mafiánské metody, dokonce se souhlasem státu.

Ano, pan Babiš dobře vnímá, že tuto socialistickou anomálii je třeba odborářům odejmout. A nejen jim.

11 0
možnosti
Foto

PS: Odbory jsou čisté, rafinované a naturalizované zlo.

6 0
možnosti
Foto

Škoda, že neexistuje antikarma. Když čtu vaše věty (vzorek viz níže), mám dojem, že by se vůbec nic nestalo, kdyby ten parlament měl jen 199 poslanců. Nejsem si jista, zda vy v něm můžete něco pozitivního vykonat, vážně ne…

Neříkejte, že tohle myslíte vážně: Právě tento fond pomáhal pracujícím v jejich nelehké práci, aby alespoň občas mohli zapomenout na práci a mohli nechat malinko odpočinout tělo i duši. Pomocí tohoto fondu se organizovaly nejrůznější zájezdy, třeba na koncert. Ale nejen to, díky němu mohli zaměstnanci svým dětem uspořádat předvánoční besídku. Lidé se mohli potkávat, takže měl fond i své společenské opodstatnění. (…) Takže teď už nejsou žádné koncerty, žádné výlety, žádné besídky. Jenom a jenom práce. Kolega přece není kamarád a neexistuje proto důvod, proč by se měli zaměstnanci potkávat i mimo práci. (…) Odbory jsou v jednadvacátém století vnímány jako veřejné zlo, jednotliví členové zatajují své členství, je jim vyhrožováno, aby své jméno nespojovali s odbory. (…) Měl byste sejít z piedestalu mezi obyčejné lidi, vyzkoušet si obyčejnou práci třeba údržbáře.

Rv  JK

12 0
možnosti
VH

Plus, ale s výhradou. Těch poslanců by stačilo 70 ÷ 80. Stejně jsou to jen hlasovací mašiny (s výjimkou dvou, tří, čtyř šéfů).

3 0
možnosti
RC

snizeni FKSP ze 2% na 1% znamena, ze je polovina koncertu, polovina besidek, polovina vseho. Pokud nemate nic, pak je chyba nekde jinde.

Babis vam nebrani dale platit prispevky, jen nechape a spolu s nim i ostatni, proc by mely byt osvobozeny od dane, prispevek ve sportovnim klubu, knihovne, atd. platite take ze zdanenych penez.

10 0
možnosti
RP

Ale ale. Někdo se pokusí zabránit parazitům parazitovat a hned je podle Úsvitu špatný? ;-D;-D;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Celý život jsem pracovala ve zdravotnictví a sociálních službách. V posledních volbách do Poslanecké sněmovny jsem byla zvolena poslankyní za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Libereckém kraji. I v Poslanecké sněmovně, tak jako ve svém civilním povolání, se snažím bojovat za zlepšení životních a pracovních podmínek seniorů, zdravotně postižených, nemocných a zaměstnanců.

Seznam rubrik